Avondtocht

De Hanzestad Kampen gelegen aan de IJssel biedt een uitstekende mogelijkheid om een mooie zeiltocht te maken op het aangrenzende Ketelmeer. U kunt met uw bedrijf of familie een gezellige avond aan boord hebben onder het genot van een hapje en een drankje. In overleg kan een tocht volledig door ons gecaterd worden. Verder bieden wij de mogelijkheid uw dranken te verzorgen. Tijdsduur : 17.00 tot 23.00 uur Prijs schip excl. catering vanaf € 450,-

Dagtocht

Vanuit Kampen zijn er verschillende mogelijkheden om een dag te zeilen. Afhankelijk van het weer kunnen verschillende plaatsen worden aangedaan. O.a. Urk, Elburg en Lelystad zijn goed haalbaar in een dag. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gewoon lekker te zeilen op het IJsselmeer. Tijdsduur : 10.00 tot 18.00 uur Prijs schip excl. catering vanaf € 1450,- In overleg kan er een lunch en hapjes worden aan geboden. Verder is het mogelijk een drankenarrangement bij te boeken.

Weekendtocht / Verlengd Weekend

In een weekend zijn er afhankelijk van de wind verschillende mogelijkheden. Plaatsen als Lemmer, Stavoren, Medemblik, Hoorn, Volendam, Amsterdam, Elburg, Zwartsluis of Enkhuizen bieden een goede overnachtingsmogelijkheid. In veel van deze oude havenplaatsen kunt u gezellig genieten van maritieme sferen. De maaltijd kan zowel aan de wal of aan boord worden georganiseerd in overleg met de schipper. De volgende ochtend zal er na een stevig ontbijt weer koers worden gezet naar de thuishaven Kampen. Hier zullen we in overleg tussen 15.00 en 17.00 uur aankomen. Dit soort weekenden zijn ook te verlengen met 1 of 2 dagen, zoals bijv. tijdens hemelvaart, pinksteren of Koningsdag.

Weektocht

Een midweek of 7 dagen is een goede gelegenheid om een aantal plaatsjes aan het IJsselmeer aan te doen of naar een van de waddeneilanden te zeilen. De keuze is helemaal aan u om dit in te vullen. De natuur opzoeken in het Waddengebied en een fietstocht maken op een van de eilanden of rond lopen in de oude plaatsjes aan het IJsselmeer.

Voor actuele prijsinformatie ga naar Holland Sail.